7/8/11

απαγορευση εισοδου εθελοντων στο δημοτικο κυνοκομειο Χαλκιδας



Στης 2/8/11 και ωρα 12.15 αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το δημοτικό κυνοκομειο όπως έχουμε κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κτηνίατρος ,αυτό που θέλαμε να επιτύχουμε με την επίσκεψη μας ήταν να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους, να φροντίσουμε  και να κάνουμε παρέα στα σκυλιά , να τα φωτογραφισουμε και γενικότερα να προσφέρουμε εθελοντική εργασία.
Δυστυχως όμως μας απαγόρεψαν την είσοδο στο δημοτικό κυνοκομείο .
Συγκεκριμένα ο υπάλληλος κύριος Δ. Χ. μας έδιωξε με φωνές λέγοντας μας πως δεν επιτρέπεται να μπούμε επειδή λείπει ο προιστάμενος κύριος Θ. Κ. και πως αυτήν την εντολή έχει πάρει. Ζητήσαμε από μια υπάλληλο να του τηλεφωνήσει και να τον ενημερώσει ώστε να μας επιτραπεί η είσοδος, του τηλεφώνησε και για ακόμη μια φορά μας απαγόρεψε την είσοδο ενώ γνωρίζει ποιοι εθελοντές είμαστε και ότι ο μονός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε εθελοντικά.!
Φυσικά γνωρίζουμε ότι δεν είναι νόμιμο να μας απαγορεύουν την είσοδο σε δημοτικό κυνοκομείο, αλλά όμως αυτό έγινε. Αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μας άφησαν να μπούμε, μήπως υπήρχαν ζώα σε άσχημη κατάσταση και δεν θέλανε να τα δούμε? Μήπως λείπανε ζώα??  Γιατί αφού δεν υπάρχει κτηνίατρος στο κυνοκομείο δεν γίνονται υιοθεσίες κανονικά.
Πολλές οργανώσεις ή ακόμα και δημοτικά κυνοκομεία σε όλη την Ελλάδα είναι φιλικά προσκείμενα σε κάθε εργασία που προσφέρεται από τους εθελοντές. Αντίθετα, στην δική μας περίπτωση δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμοι και μας απομάκρυναν με αγενή τρόπο παρόλο που είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε την ενίσχυσή μας.

Η ομάδα εθελοντών του κυνοκομείου
και στο facebook  «Aδεσποτα κυνοκομειου Χαλκιδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου