28/4/11

Χωρις την κτηνιατρο τους τα σκυλια.................


Στο κυνοκομειο  της  Χαλκίδας από την αρχη της λειτουργιάς του, 2 χρόνια τώρα, βρίσκεται μια κτηνίατρος ,η γνωστή Εμυ μας,
. Κατά πόσο πιστεύετε θα μπορούσε να γίνει εφικτό μια κτηνίατρος να αναλάβει καθημερινά την φροντίδα και την προαυλιση 200-250 σκυλιών??? Και όμως αυτό έγινε εφικτό καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε όλα τα παραπάνω επιτυχώς από την ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία το κυνοκομειο.
Έχει προσφέρει παραπάνω από ότι θα μπορούσε ο καθένας φιλόζωος από εμάς και από ότι ο κάθε κτηνίατρος που θα έκανε απλά την δουλειά του. Τα αδέσποτα του δημοτικού κυνοκομειου  είχαν  κάθε μέρα,την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρει απλόχερα η κτηνίατρος Μας..
30 Απριλίου τελειώνει η σύμβαση της κτηνιάτρου και δεν γνωρίζουμε τι θα απογίνουν αυτά τα σκυλιά και αν μπορεί κάποιος άλλος κτηνίατρος να αναλάβει με την ιδία αγάπη και φροντίδα τον μεγάλο αριθμό των ζωών που βρίσκονται εκεί. Θεωρούμε ότι δεν εφικτό ο επόμενος κτηνίατρος να έχει τις γνώσεις που έχει η συγκεκριμένη, καθώς δεν θα έχει την πείρα που έχει η Εμυ, που εργάζεται από την αρχή της λειτουργίας του κυνοκομειου (γεγονός ότι γνωρίζει το ιστορικό κάθε ζώου ξεχωριστά)  και έχει βοηθήσει έμπρακτα στην υιοθέτηση πολλών ζωών συντροφιάς. Ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, Θεόδωρος Γιαννούκος ανακοίνωσε πρόσφατα έναν αριθμό επικοινωνίας στον οποίο οι πολίτες θα μπορούν να εκφράσουν τα παράπονα τους ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση!!! Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό δεν γνωρίζουμε απλά ελπίζουμε ότι δεν θα είναι άλλος ένας ο οποίος θα είναι μόνο υποσχέσεις!!
το τηλέφωνο παραπόνων ή απλά έκφρασης αποριών είναι :
6980552181
contact@0932.syzefxis.gov.gr,
aitimataPoliton@dimos-xalkideon.gr

* Η συμβση της κτηνιατρου ανανεωθηκε για 2 μηνες, 30/6/11 ξανα εληξε
και το κυνοκομειο βρισκεται παλι χωρις κτηνιατρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου